Rólunk

A Femspace Ausztriában élő magyar nők professzionális, non-profit egyesülete, mely utakat és találkozási pontokat kínál, hogy az idegen nyelvi környezetben élő nők a családot és a munkavállalást ötvözve képesek legyenek lehetőségeik teljes kihasználására. Workshopjainkkal, mentorprogramunkkal és az online tevékenységünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy a nők tisztábban lássák a karrierlehetőségeiket, szakmailag tovább tudjanak fejlődni és új, értékes (szakmai) kapcsolatokat tudjanak teremteni.

A 2017 februári megalakulásunk óta évente több mint 20 rendezvényt szervezünk magyar, német és angol nyelveken. A mentorprogramunkkal túlléptük Ausztria határait, hiszen mentoraink és mentoráltjaink között voltak Svájcban, Magyarországon és Szlovákiában élő hölgyek is. A 3 nyelvű blogunkat több tízezren olvassák, és a heti rendszerességgel megjelenő videós összefoglalónkat a Youtube-on csatornánkon is már sok ezren látták.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a Femspace nem tartozik egyik vallási nézethez és politikai oldalhoz sem. Tagjaink és családjaik privát szféráját, adatait megőrizzük és engedély nélkül nem adjuk ki azokat harmadik félnek. Ha valaki a Femspace nevében vallási vagy politikai ügyben bárkit zaklat, azok NEM MI vagyunk és kérjük szépen, ha ilyen történik, azonnal jelezzétek nekünk. Szeretnénk, ha ez a közösség, megmaradna annak, ami eddig is volt, okos, kedves, nyitott, kreatív nők társaságának.

Online csatornáink:
Weboldal: www.leaninfemspace.at
Blog: leaninfemspace.blogspot.co.at/
Facebook: https://www.facebook.com/Lean-in-Femspace-1755443024783833/
Instagram: instagram.com/leaninfemspace/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjkKLVOT807HTDUxKpYKtlA

Comments

Popular Posts