A családias zeneiskola, ahol kinyílik a világ – Business of the Month

NEM FIZETETT PROMÓCIÓ - Kósa Mária és Kósa Júlia zeneiskolájába, az International Music Academy-be nem egyszerűen azért járnak a tanulók, hogy megtanuljanak zenélni. Egy világlátást kapnak, melyet a szabadság és a harmónia iránti igény vezérel, egy életfelfogást ismerhetnek meg, mely nyitottá tesz más kultúrákra. 


A fuvolaművész hölgyek a rendszeres koncertfellépések mellett 8 nyelven tanítják a zenélni vágyók minden korosztályát egy képzett tanárcsapattal, valamint partneriskolákkal a háttérben. Nagy hangsúlyt fektetnek a családon belüli együtt zenélésre is, továbbadva ezzel annak összetartó és formáló erejét, ami a diákoknál nagyon pozitív visszhangra talál.



Mi minden problémára segítünk megoldást találni, minden kívánságot igyekszünk teljesíteni és minden rég dédelgetett álmot valóra váltani.

Weboldalak: 
International Music Academy: http://intma.at/


The Brunette Quartet






Ízelítő a koncertekből:








 _____________________________________________________________________________________


A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts