Képzőművészet és management Európában és azon túl - Business of the Month


NEM FIZETETT PROMÓCIÓ - Adriana Daly-Peterova amióta csak az eszét tudja, a képzőművészet közelében mozog. Kedvenc gyermekkori elfoglaltságait, a festést és a szervezkedést felnőtt korára egy kézzel fogható szakmában ötvözte, így lett belőle egy több lábon álló művészeti és kulturális manager, kurátor, galerista, az Art Gallery Adriana és az Ibiza Art Fair alapítója és igazgatója.


Adriana munkáját egy lelkes, lendületes és szakmailag felkészült csapat támogatja, ahol a marketingtől a managementen át az utolsó falba vert szögig precizitásra törekszik mindenki. Asszisztensekből, reprezentánsokból, galeristákból, művészettörténészekből, művészeti specialistákból álló helyi csapatok kísérik továbbá azt a több, mint 15 művészeti vásárt is, melyeken a galéria 2019-ben részt vesz - Magyarországtól Németországon át az Egyesült Államokig, hogy a Louvre-t vagy a Côte d'Azur mediterrán városait már ne is említsük.


Így az egyéni elképzelések együttes munkában öltenek végül testet, melynek sikerét közösen ünneplik meg egy-egy projekt lezárása után.
Nagyon sok erő, energia, kitartás, küzdés, belföldi és külföldi tapasztalat, továbbképzés, tudás rejlik az eredményekben, ráadásul a mi szakmánkban nem az a fontos, hogy eladjunk egy festményt vagy egy bronzszobrot, hanem hogy ügyfeleinkkel bizalmat építsünk fel. A mai napig imádom kitűzni a céljaimat, s élvezni a hozzájuk vezető utat.”

Art Gallery Adrianawww.artgalleryadriana.com
Ibiza Art Fairwww.ibizaartfair.es








_____________________________________________________________________________________


A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts