Jazzpop élmény az emberi hang körül - Business of the Month


NEM FIZETETT PROMÓCIÓ - Bábiczki Boglárka szerencsés névvel rendelkezik, hiszen egész lényét és munkáját határozza meg keresztnevének négy betűje: LARK, mely angolul „pacsirtát” és egyben „tréfát” is jelent.


A szabadúszó zenészként és énektanárként is aktív jazz énekesnő a kihívások, a szabadságvágy és a kíváncsiság háromszögében énekel formációkban, vállal tanítványokat vagy zenés csapatépítést.

A közös éneklés élményét Boglárka egy lelkes közösség, a ZigZag kórus keretein belül is igyekszik átadni, ahová sok szeretettel várja a dalolni vágyókat.


Célja, hogy a humorral és tudással fűszerezett énekórái után az emberek szárnyalva, nagy mosollyal az arcukon menjenek haza és jobban szeressék önmagukat, mint előtte, vagy hogy zenei viccekkel és váratlan ritmikai váltásokkal tarkított jazzpop koncertjein a közönség vele gondolkozzon, lélegezzen, nevessen, vagy éppen sírjon.

Az emberi hang egy csoda, mert az összes érzelmi palettádat megmutatja, és nagyon nehéz vele hazudni. Ettől sokan megijednek, az éneklés által viszont megtanulhatod megszeretni azt a különleges hangot, ami csak a tiéd”.


Weboldalak:






_____________________________________________________________________________________


A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts