Élménykávézó kicsiknek és nagyoknak - Business of the Month


NEM FIZETETT PROMÓCIÓA Café Nola egy olyan találkozási pontot jelent Bécs 11. kerületében, ahová gyerekek és felnőttek egyaránt ellazulni és szórakozni járhatnak, és mi sem mutatja jobban a koncepció sikerét, mint az, hogy a hétvégeken mostanra már elengedhetetlen lett az asztalfoglalás.


Som Nóra és Som László 15 éves vendéglátós és közgazdász tapasztalattal nyitották meg néhány éve kávézójukat, ahol a közös, családi feltöltődést többek között a szezonálisan változó ital- és menüsor, a folyton megújuló játéksarok kínálata, vagy a változatos rendezvények sora szolgálja. 



Ezen túlmenően a vendégek feje felett zakatoló kisvasút, az ember nagyságú jelmezek, vagy épp a kényelmes fotelekkel és hintával berendezett bébisarok is nagy vonzerőnek bizonyul az ide látogatók számára.

A vendéglátás csapatmunkát igényel. Nálunk nem alkalmazottak hanem kollégák dolgoznak. Mindig is fontos volt számunkra ez a különbség, mert így családias hangulatot, egy barátibb kapcsolatot lehet kialakítani. Mindemellett a legfontosabb a vendégek igénye és visszajelzése. Így tudunk egy nagy egészet alkotni.”








_____________________________________________________________________________________


A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts