TEDx Conversation@Femspace- XXI. századi generációs különbségek







 

Hú, de ciki vagy! Ismerős a mondat? Egyszer az életben ezt minden szülő megkapja kamasz gyermekeitől. Ciki ha nem láttuk AZT a filmet, ha nem ismerjük a legújabb menő együttest, azt sem tudjuk mi az xbox vagy éppen a snapchat hallatán egy kínai étel ugrik be. Megrántjuk a vállunk és próbálunk érvelni, hogy AZ a film nem egy maradandó alkotás, a menő együttes 1 év múlva tuti feloszlik, bezzeg a mi időnkben... az xbox nem annyira stílusos mint a Mario és jó nekünk a Viber is, ha arról van szó...
Beleállunk a vitába, mert érezzük, hogy a több évtizede kitaposott út a jobb és biztosabb, megfelelő érték amit átadhatunk, vagy túllépve a korlátainkon beleváguink az ismeretlenbe és elfogadjuk, hogy gyermekeink már egy más világ?
Ha szeretnéd megérteni mindkét oldalt, elmondanád a véleményed és vitáznál egy izgalmasat, akkor tartsd velünk a TEDx Conversations-Femspace esten.
Szállj vitába a XXI. generációval. Győzd meg őket, vagy éppen tanulj tőlük!
Helyszín: Markhof (Markhofgasse 19, 1030 Wien)
Időpont: 2019.05.24. péntek
Mikor? 18:00 tól várunk Titeket
FIGYELEM! LIMITÁLT FÉRŐHELYEK!! 15 db!!
Belépő: 18€/fő
Van kedved megosztani az élményt, vagy éppen a családban van egy kamasz aki hangot is adna a véleményének? Hozd el magaddal és vesézzük ki együtt a generációs különbségeket. Ha párban érkezel kedvezményes jeggyel tudtok bejönni.
Páros belépő: 30€ (15€/fő)
Kérjük, regisztrálj is, hogy tudjuk számíthatunk rád a rendezvényen.

Comments

Popular Posts