Természetes fényben: Varga Nóra - Business of the Month


NEM FIZETETT PROMÓCIÓ Ahogy Nóra látja a világot, úgy csak kevesen. 

Tehetséges fotós kifinomult, elegáns stílussal. Egy ügyfele szerint igazi művész, aki jó érzékkel látja meg a pillanatok varázsát.
Nóra számára a fotózás nemcsak munka, hanem szenvedély is. Vallja, hogy a legjobb pillanatokat természetes fényben érdemes megragadni.

Love and Lights: portrék, művészi képek, esküvői és családi fotózás Varga Nórával. Szívvel-lélekkel. http://www.vargaphoto.com/

***

Few people can see the world, as Nora can. 

She is a talented photographer with a sophisticated, elegant style. According to one of her clients, she is a true artist who has the sense to see the charm of the moment.
Photography is not just work, it's a passion for her. She thinks that the best moments should be captured in natural light. Love and Lights: portraits, artwork, wedding and family photography by Nóra Varga. With sense from the heart. http://www.vargaphoto.com/ 




Fotó: Sárkány Péter





















___________________________________________________________________



A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik ki mertek lépni a biztonságot adó alkalmazotti létből és az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts