100%-ig nyelvtanár: Bartha Elektra – Business of the Month



NEM FIZETETT PROMÓCIÓ "Aki nem ismer idegen nyelveket, mit sem tud a magáéról" - ezzel a Goethe-idézettel nyitja honlapját Bartha Elektra.

A beSchule, amelynek jelenleg nem csak magyar, hanem ukrán és ausztrál tanulói is vannak itt Bécsben, olyan nyelvi technikák elsajátításában is segít, amelyeknek köszönhetően a hétköznapi kommunikáció gördülékeny és élő lesz, ezzel is támogatva a gyorsabb és hatékonyabb beilleszkedést.
Hogy mindezt lehet következetesen, izgalmasan és humorral is művelni, arra Elektra a legjobb a példa – hallgatói ugyanis rendszerint igy jellemzik őt.

beSchule: német nyelvtanulás Bartha Elektrával https://www.beschule.at/


***


"Those who know nothing of foreign languages know nothing of their own” - this quotation from Goethe is the first sentence on Elektra Bartha's homepage.

The beSchule has not only Hungarian but Ukrainian and Australian students as well in Vienna and helps to acquire language skills which make everyday communication fluent and living. These techniques support a quick and effective integration as well.

Elektra is the best example that all this can be pursued in a consequent and funny way and with a lot of humour – at least that is how her students decribe her.

beSchule: learning German with Elektra Bartha https://www.beschule.at/












 _________________________________________________________________________________________


A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

 




Comments

Popular Posts