OVB - régi márka, új csapat: magyar szakértők Ausztriában - Business of the Month

NEM FIZETETT PROMÓCIÓ Három betű, két nő, kb. háromszáz magyar család mint ügyfél - ebben a mostani Business of the Month-ban az OVB-t mutatjuk be nektek. 

Négy magyar tanácsadóval dolgoznak, mi most kettejüket emeljük ki közülük.

Madai Nóra ügyvéd szeretett volna lenni, Mikulai Dóra ingatlanközvetítő, később tőzsdeügynök. Dóra szerint Nóra szorgalmas és jól felkészült, jó ötletei vannak, Nóra energikusnak, optimistának és kitartónak írja le Dórát.


Madai Nóra és Mikulai Dóra 


Dóra számára a legszebb pillanat a munkájában, amikor az ügyfél elégedett és örül, Nóra annak örül a legjobban, ha mindemellett kiépül közötte és az ügyfele között a bizalom.

Az OVB, amely 1970-ben alakult Németországban, 1992 óta van jelenleg Ausztriában.

Főleg a nyugdíj-megtakarítás illetve lakáshitel temában keresik meg őket. De vannak, akik befektetéssel vagy céges biztosításokkal fordulnak hozzájuk.

"Tudni azt, hogy az ügyfelek félretesznek a nyugdíjra, és ezáltal kevésbé érinti őket az öregkori szegénység, mint másokat, illetve hogy a mi segítségünkkel jobb es egyszerűbb az életük, igazi sikerélmény." 







___________________________________________________________________


A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.



Fotók: Varga Nóra

Comments

Popular Posts