Állandó kooperációban - pénzügyi és adótanácsadás magánszemélyek részére Kasza Gabi-módra - Business of the Month

NEM FIZETETT PROMÓCIÓKasza Gabriella egy cégen belüli kiküldetés keretében került Ausztriába, ahol több év adótanácsadás után úgy döntött, a saját lábára áll.

Jelenleg problémás nemzetközi helyzetekre fókuszál: a magánszemélyek információhiánnyal küzdenek, viszont van lehetőségük optimalizálni.

A piaci igényeknek megfelelvén jött a pénzügyi és adótanácsadás kombinációjának ötlete: ezáltal az ügyfelei (alkalmazottak vagy kisvállalkozók) egy kézből kapnak meg minden szükséges információt - akár az anyanyelvükön. 

"Nincs ’konkrét nyitvatartásom’ - szívesen dolgozom késő este vagy hétvégén is, cserébe kora reggel nem. Végre tudom, mivel és milyen formában szeretnék foglalkozni, már csak a konkrét kivitelezés és marketing hiányzik - ez az egyik 2018-as célkitűzésem.”

Fotók: Varga Nóra

 _________________________________________________________________________________________


A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts