Ha a TB-szervezőben szárnyra kap az alkotás vágya - Business of the Month


NEM FIZETETT PROMÓCIÓ - Thámm-Tornyay Erna alkotásait elnézve valószínűleg senki nem bánja, hogy a külföldre költözés után a társadalombiztosítás helyett a mézeskalácsok felé terelte a sors, illetve egy inspiráló könyvecske.



 A Tornyay Alkotói Műhely, melyet Ausztriában „Lebkuchentraum”-ként ismerhetnek a mézeskalács kedvelői, köszönőajándékokat, ültetőkártyákat, és egyéb személyre szabott, édes-fűszeres-illatos ajándékokat készít ünnepi eseményekre. Ezen kívül Erna workshopokat is szervez, ahol megtanítja a mézeskalácsdíszítés fortélyait az érdeklődőknek.

"Megrendelőimnek a velem való kapcsolattartás és kívánságaik megbeszélése (forma, színvilág, dekoráció kiválasztása) a legapróbb részletekig nemcsak, hogy fontos, hanem a bizalom is így születik meg. Így egyedi ajándékot tudnak ajándékozni, amik évek elteltével is szép emlékeket idéznek fel.”

Oldalak:















 _____________________________________________________________________________________


A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts