Április elsejétől bővítjük a profilunkat

Női közösséget építeni, népszerűsíteni és mozgásban tartani nem könnyű műfaj, ezt bárki megmondhatja. Három év alatt nagyon sok rendezvényt szerveztünk, sok posztot írtunk, sokaknak segítettünk elérni a céljaikat, ami nagy öröm a számunkra! Most, hogy igazán belejöttünk a dolgokba, egy erősebb fokozatra kapcsolunk, és kibővítjük a Femspace profilját. Kérjük, csatolják be öveiket, azonnal katapultálunk!

Az elmaradt Femspace szülinap és a további networking estek

Korábbi „beszélgetős-lazulós” estjeinket ezentúl chippendale fiúkkal, kigyúrt, pezsgőt magukra locsoló férfiakkal dobjuk fel, az elmaradt szülinapi partit pedig, amint lehet, nagyon sok koktél és egy fehérneműs párnacsata kíséretében pótoljuk be.

Mentorprogramunkban újabb témákat hirdetünk:
  1. Partvistól a rúdtáncig – Családi mentorálás szakértőinkkel
  2. Így feszítsünk limuzinban (a gyakorlati résznél egy piros cabrio áll majd a mentoráltak rendelkezésére)
  3. Organikus bikini és környezetbarát mosószerek  - Így legyen zöld az autómosás

Ismét indítunk workshopokat

Mentális erő témában
  1. Vekker és kalapács – A work-life balance alapjai
  2. Kuss legyen! – A családközpontú kommunikáció fejlesztése
  3. A nyitott szemmel alvás és a gyermekfelügyelet összefüggései
Kézműveskedés – háztartás témában
  1. A lekvárfőzés és a koktélkeverés szinergiái
  2. Gyufa és benzin – Rendezett otthon 5 perc alatt
  3. Keresztszemes hímzés férfiaknak, akik az alsógatyájukba hímeznék szívszerelmük nevét (kongrét és hímzőfonalat biztosítunk)
  4. Csipkeverő technikák férfitanga készítéséhez (mintát biztosítunk)
A legjobb design-modell párost egy díjátadó ünnepségen köszöntjük. (Tipp: az egy háztartásban élő  párok különösen hatékonyan tudnak együtt dolgozni. Aknázzátok ki ezt a lehetőséget!)


Fundraising

A díjátadó ünnepség férfi győztesei egy photo shooting-on vehetnek részt. A palacsinta sütés, disznóölés, fürdőszoba takarítás, virágszedés, vagy akár kerékcsere során bemutatott darabokat a webshopban árusítjuk majd.

Ugyanígy készül majd egy topless falinaptár is, mely kitűnő dekoráció lehet régebbi típusú szerelőműhelyek enteriőrjét alapul véve, a modern kori home office-okban. A modelleket a közeljövőben toborozzuk.

További kiadvány terveink közt szerepel egy szakácskönyv megjelentetése „Kedvenc gombás és füves süteményreceptjeink” címmel. A szakácskönyv megjelenése után közös sütisütéseket szervezünk majd, melyek során lesz alkalom kipróbálni a recepteket, és megkóstolni a süteményeket.


A befolyt bevételből, amint lehetőségünk lesz rá, egy közös Femspace kirándulást szervezünk majd Amsterdamba, ahol további alapanyagok beszerzésén túl ellátogatunk majd az Erotika múzeumba is.

Ahogy látjátok, a terveink nagyok, az út előttünk tiszta, kanyar sehol, szeretettel várunk minden áprilisi bolondot a körünkbe!




Comments

Popular Posts