Egy éves a Femspace Vlogja!


Emlékszem, tavaly nyár elején egy bécsi vendéglő kerthelyiségében ültünk páran, és a Femspace-ben rejlő lehetőségekről beszélgettünk. Addigra már felállt a blog, túl voltunk néhány rendezvényen, de sejthető volt, hogy ha egy, a szakmájáért lelkesedő marketingessel ülünk le egy asztalhoz, akkor egy nagyon kalandos úton haladunk majd tovább.

Írta: Tanczer Viki

Krisztinek, az Ausländerin.blog.hu szerkesztőjének szeme ugyanis egyszer csak felcsillant, hogy „Megvan! Vlog!!! Átalakítom a blogomat vloggá!” Ha pedig Fanni is az asztalnál ül, akkor szintén sejthető, hogy ez az ötlet további szárnyakat kap.

Nem is maradt más hátra, mint hogy Fanni leküzdje a videó-fóbiáját (ez komoly! – az első videók egyikében láthatjátok 😃), és hogy Kriszti saját erőből beszerezze a vágószoftvert. Így készültek el hamarosan az első bejelentkezések, ahol nem csak a két hölgyet, de alkalmanként az ő kislányaikat, családtagjaikat is láthatjátok.

Hogy honnan indult a vlog és hogyan ünnepelnek videósaink az egy éves évforduló alkalmából, azt alább láthatjátok.


A bemutatkozó poszt


A szülinapi poszt

A köztes időszakban posztolt Bécsről, nőkről szóló felvételekért, vagy épp kiruccanós videókért pedig látogassatok el a „Fanni&Kriszti at Lean in Femspace” Youtube csatornájára, és ha már ott vagytok, iratkozzatok is fel.

Garantáltan jól fogtok szórakozni!

Comments

Popular Posts