A gyors és pontos művész: Bánki Szilvia – Business of the Month

NEM FIZETETT PROMÓCIÓ - A kreatív alkotókról általában nem az a kép él a fejünkben, hogy precízen és pontosan dolgoznának.

Ügyfelei véleménye szerint viszont Bánki Szilvia grafikus és illusztrátor erre a klisére gyorsaságával és odafigyelésével abszolút rácáfol. Ráadásul az egészet megtoldja egy lépéssel, és kiegészítő ötleteivel „masnit” tesz minden munkájára.


Fotó: #evapix

Szilvia a grafikai tervezés mellett festőként is tevékenykedik, festményei az Art Gallery Adriana-n keresztül jutnak el kiállításokra és művészeti vásárokra.

Lendülete és tenni akarása is figyelemre méltó: „Annak a híve vagyok, hogy csinálni kell a dolgokat, és annak meg lesz az eredménye.Bánki Szilvia – Sylvia Art&Design

Grafika:

Festmények: 
Fotó: #evapix _____________________________________________________________________________________A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts