Télen-nyáron Karácsony – Business of the Month

NEM FIZETETT PROMÓCIÓ - Bécs belvárosában Gosztolai Anita üzlete, a Wiener Christmas Salon egész évben őrzi a Karácsony szellemiségét, mely az itt dolgozók számára sokkal többről szól, mint a puszta ajándékozásról.



Az üzlet előterében a Karácsony több mint 100 éves hagyományról kaphatunk információkat, és a régi játékok, képeslapok, díszek és bútorok teremtenek nosztalgikus hangulatot. Ebben a mini-múzeumban az egész évben működő kandalló, a mindig változó stílusban feldíszített karácsonyfa vidám perceket szerezhet annak, aki például nyáron lép be a rendezvények helyszínéül is szolgáló ajándék boltba, hogy selfie-t készítsen az életnagyságú Mikulással, vagy hogy előre gondoskodjon a karácsonyi üdvözlőlapok megbízható kézbesítéséről.


Az összetartás és az adakozás öröme nem csak az üzletet, de Anita szemléletét is áthatja, és Illyés Gyula szavaival élve „Ne(m) csak így decemberben”:

Megtanultam egységben gondolkodni, és a csodás segítőknek, kollégáknak kellő motivációt adni, hogy a különböző emberek saját tehetségüknek megfelelően alkossanak velem. Mostanra már egy csapat vagyunk, és azon dolgozunk, hogy az üzletünk minél színvonalasabb és sokrétűbb legyen.

Szeretek örömet okozni, szeretem, ha valaki elégedett és boldog azzal, amit tőlem kap, és azt is, ha valakinek élményt adhatunk ajándékba.”










 _____________________________________________________________________________________



A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts