Egy belevaló ügyvédi iroda a bécsi magyarokért – Business of the Month


Dr. Ujvárosi Veronika minden ízében jogász, akinél ez nem munka, nem is hivatás, hanem életforma.

A lendületes ügyvédnő a jog összes területén az ügyfelek rendelkezésére áll, legyen az adásvétel, büntetőbírósági védelem, családjogi tanácsadás, vagy épp cégalapítás. A több pilléren álló szakértői munkában egy felkészült háttércsapat segíti, ahol szintén a tudásvágy, a munka iránti igényesség a fő mozgató rugó, a fejlődni akarás jegyében pedig hamarosan egy munkaközvetítő start-up-ot indít el.Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyek hamar megoldódjanak, ezzel is kímélve az ügyfelei pénztárcáját.

„Jól tudok kommunikálni az emberekkel és ráérzek a problémamegoldás lényegére. A jó ügyvéd nem problematizál egy ügyet, hanem megoldja. Ilyen vagyok én.”
_____________________________________________________________________________________A Business of the Month sorozat olyan nőket mutat be, akik vállalkozásaik elindításával az önmegvalósítás útjára léptek, sokszor egy új szakmát tanulva. Ők azok, akik kitanulták az osztrák vállalkozási formákat, bátrak voltak hivatalossá tenni a tevékenységüket annak minden előnyével és hátrányával.

Comments

Popular Posts