Itthon-otthon? Rainer-Micsinyei Nóra

 



Költözés, új élet, beilleszkedés, (új) közösséghez tartozás, érvényesülés, karrierépítés, családalapítás, boldogulás-boldogság, haza-otthon-itthon. 

Ilyen és ehhez hasonló témákat dolgoz fel az áprilisban induló, kulturális, csendes-ülős sorozat a Kultpult-alapító, Bencze Mariann, a Femspace egyesülettel és a Loffice-szal közös szervezésben.

A program megálmodói Bécsben, illetve külföldön élő művészeket, közéleti személyiségeket látnak vendégül, és sokszínűségről, beilleszkedésről, esélyegyenlőségről, elköltözésről, integrációról, újrakezdésről, valamint az itthon-otthon kérdésköréről beszélgetnek. Magyarországon élő vendégeikkel ugyanezeket a témaköröket járják körbe - az otthon élők perspektívájából. 

Az Itthon-otthon? sorozat első vendége Rainer-Micsinyei Nóra színésznő lesz, aki erre az alkalomra alkotott standup-produkcióval lép színpadra. Ezt követően az itthon-otthon témájáról, valamint eddigi színészi pályafutásáról - a Kaposvári Egyetemtől kezdve a Szputnyik Hajózási Társaságon át a filmjein keresztül egészen a Király című produkcióig, valamint a Bécsbe költözéséig - Bencze Mariann beszélget vele.

~~~~~~~~~

Dátum: 2023. Április 27. @ 18:30 

Helyszín: Loffice Wien, Schottenfeldgasse 85, 1070 Wien

~~~~~~~~~

Jegyek elővételben: 15 EUR

Jegyek a helyszínen: 20 EUR

Jegyvásárlási lehetőség az alábbi számlaszámra utalva: 

Femspace egyesület: Erste Bank, AT68 2011 1839 9166 6500, Swift/BIC kód: GIBAATWWXXX

Kérjük a megjegyzés rovatba azt a nevet írd be, amelyen regisztráltál, hogy tudjuk, a jegy hozzád tartozik.


A rendezvény tartalmával kapcsolatban az office@kultpult.eu, számlázással/befizetéssel kapcsolatban a leaninfemspace@gmail.com címen lehet érdeklődni.

A jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás, illetve csere kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető.



Comments

Popular Posts